tiistai 10. helmikuuta 2015

PIKKUJÄTTILÄINEN & MAAILMANBAARI

Pispalan Teatterissa pystyi käymään kokemassa myös tuplanäytelmän Pikkujättiläinen & Maailmanbaari. Tekstit ovat Sirkku Peltolan käsialaa. Pikkujättiläisen ohjauksesta ja sovituksesta vastasi Olli Etelämäki ja Maailmanbaarin ohjauksesta ja sovituksesta Sirkku Veilahti. Ensin katsottiin tunnin mittainen seikkailu Pikkujättiläinen jonka jälkeen väliajan jälkeen siirryttiin eri tilaan tutustumaan jatko-osaan Maailmanbaari.




Työryhmät (näyttelijät, tekniikka, lavastus, puvustus, grafiikka jne.)

Antti Kantanen (tekniikka, lavastus)
Antti Matikainen (Kongimies, kansalaiset, konemies, valokuvaaja, Allan, ylioppilas, Amor)
Carita Laajisto (tekniikka, lavastus)
Jari Hirvonen (Hemmo)
Kristian Hoffren (Poliisi)
Laura Tauriainen (Rantatyttö, kioskinmyyjä, Silja Laine)
Miko Kivelä (tekniikka, lavastus)
Mari-Helmi Pirhonen (Äiti, mummo)
Minna Korhonen (Rantatyttö, Kristiina Koivu, Amor)
Pasi Kaistila (tekniikka, lavastus)
Saku Huiskonen (tekniikka)
Sampsa Salo (Torsti)


(Näytelmän tiedote)
Pispalan Teatteri tarjoilee teille varsinaisen suomalaisen dramatiikan herkkupalan. Pispalan Teatterissa nähdään 28.11.2014 klo.19.00 Sirkku Peltolan kirjoittamien näytelmien Pikkujättiläinen & Maailmanbaari kaksoisensi-ilta.

Hieman surumielinen komedia:
Tytöt uimarannalla pilkkaavat, äiti ei hallitse äidintaitoja, isäpuoli ei piittaa. Vaan sitten saapuu suuri rakkaus. Torsti, 26-vuotias rippipukunsa sisään jäänyt pieni pippana on voittamassa kirja-arpajaisten päävoiton ja joutuu siksi monien kysymyksien äärelle. Minkälaisia ratkaisuja Torstin päähän tulee? No, Pikkujättiläinen tulee kumminkin. Paksu kirja ja värikuvat. Syksyn lehdet varisevat alas, variksetkin nauravat, Torsti tekee ratkaisun...Jatkuu Maailmanbaarissa.

Sitä ollaankin nyt yksityisyrittäjiä toteaa Torsti ja alkaa odotella asiakkaita uuteen baariinsa. Uimaranta näköetäisyydellä, kaikki on. Kaunis Silja saapuu ja jälleen Torstia viedään kohti onnentäyteisiä unelmia ja haaveita.



HUOM! Näytelmää voidaan esittää tilauksesta, ota yhteyttä pispalan.teatteri@gmail.com !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy. Blogin pitäjillä on oikeus poistaa törkyviestit.